• Voor 16:00 besteld, vandaag verstuurd*
  • Gratis graveren
  • Gratis verzending vanaf € 39,00

Notitieboekje met naam personaliseren

Notitieboekjes met tekst - Maak uw notitieboekje uniek!

Naast het graveren van pennen is het bij Brepen ook mogelijk om uw Moleskine notitieboekje te laten graveren met een naam of persoonlijke tekst. Handig voor uzelf met bijvoorbeeld naam en telefoonnummer, zodat de vinder met u contact kan opnemen. Of u kunt het notitieboekje leuk cadeau geven met een persoonlijke tekst.

Allereerst is het goed om te weten dat het bewerken van het boekje meer een markering betreft. De laser zorgt ervoor dat de oppervlaktestructuur verandert, waardoor de tekst zichtbaar wordt.

De plaats van de gravure bij het Moleskine Pocket formaat

De markering van de tekst bij het Moleskine notitieboekje in het formaat Pocket zal worden geplaatst aan de onderzijde van de voorkant. De tekst op het notitieboekje krijgt een linkse uitlijning.

De plaats van de gravure bij het Moleskine Large formaat

De markering van de tekst bij het Moleskine notitieboekje in het formaat Large zal worden geplaatst aan de onderzijde van de voorkant. De tekst op het notitieboekje krijgt een rechtse uitlijning bij het elastiek.

De plaats van de gravure bij het Moleskine XL formaat

De markering van de tekst bij het Moleskine notitieboekje in het formaat XL zal worden geplaatst aan de onderzijde van de voorkant. De tekst op het notitieboekje krijgt een rechtse uitlijning bij het elastiek.

Moleskine Pocket Notitieboekje met naam                            Moleskine Large Notitieboekje met naam                                                  Moleskine XL Notitieboekje met naam

De grootte en het aantal te graveren tekens van de tekst

Vanzelfsprekend zijn we beperkt in de grootte van de bewerking op het notitieboekje. Bij alle formaten (Pocket, Large en XL) is dit +/- 3.2 mm hoog (per regel).
U kunt 24 tekens, inclusief spaties, laten graveren. Of het nu een naam, datum of inspirerende boodschap is, we zorgen ervoor dat deze elegant en duidelijk wordt weergegeven.

Bijzondere tekens graveren

We kunnen verschillende speciale tekens graveren, zoals het hartje ♥, waarmee u een persoonlijke touch aan uw notitieboekje kunt geven. Dit hartje kunt u kopiëren uit de regel hierboven en plakken in de gravureregel. Helaas zijn complexere tekens zoals Griekse of Arabische tekens niet mogelijk om te graveren.

Uw Notitieboekje met naam in verschillende lettertypen

Natuurlijk is het leuk om bij een Notitieboekje met naam een eigen lettertype te kiezen. Dit maakt elke boodschap uniek; strak zoals in het geval van lettertype Arial of juist sierlijk zoals bij Monotype Corsiva.

We maken gebruik van maar liefst zeven verschillende lettertypen:

Times New Roman
Garamond
Arial
Monotype Corsiva
Book Antiqua
Bookman
Verdana

Uitstraling van de gravure

Onze lasergravure zorgt voor een strakke en duurzame gravure die lang meegaat. De gravure heeft een subtiele uitstraling en kan van notitieboekje tot notitieboekje verschillen.
Moleskine Notitieboekje met naam